NLP Coach Practitioner

4 moduler, ialt 10 dage.

Gennem kraftfulde modeller til forandringsarbejde, får du en dyb forståelse af den indre kommunikation, som påvirker en persons måde at være tilstede i verden på. Du lærer at arbejde målrettet og effektivt med begrænsende overbevisninger og vende dem til nye støttende på en respektfuld måde. Du bliver god til at lytte opmærksomt til det, som egentligt bliver sagt og til at udtrykke dig på en måde, så andre reagerer positivt på det, du gerne vil, skal ske.

På uddannelsen investerer du dig selv i undervisningen, da der arbejdes med praktiske øvelser i grupper. Det giver både personlig udvikling, mens du lærer at arbejde med andre ud fra princippet ”walk the talk”.

På uddannelsen får du:

Forståelse af sindets DNA

 • NLP's 10 grundantagelser ("forudsætninger"), som giver dig større frihed og flere valgmuligheder.
 • En simpel model, der forklarer, hvordan sindet omformer sin oplevelse af verden og skaber "en alternativ virkelighed".
 • De forskellige koder sindet bruger til at gemme oplevelser (og hvordan du nænsomt  arbejder med dem, så du får flere ressourcer).
 • De kritiske elementer som tilsammen bestemmer din sindstilstand (denne model forklarer bl.a., hvordan verdens bedste  idrætsfolk, manipulerer deres tilstand og bevarer fokus under enormt psykologiske pres (du kan gøre det samme!).

Effektiv sprog og kommunikation

Gennem enkle teknikker og modeller lærer du, hvordan du lynhurtigt får det "psykologiske  overskud", eliminerer misforståelser og kommunikerer effektivt.

 • En sprogmodel som gør dine spørgsmål millimeter præcise. (Advarsel! modellen er meget effektiv - ligesom en god stærk chilisovs - skal bruges i små afmålte doser.)
 • At blive mester til at lytte til andre, så du kommunikerer på samme forståelsesniveau.
 • Hvad de bedste Journalister og Spin Doctors ved om virkeligheden, som næsten ingen andre kender til.
 • At tale underbevidsthedens sprog, hvor forandringerne sker for bestandigt.

Værktøjer til at skabe forandring

Kraftfulde NLP teknikker ,som er udviklet på baggrund af lang tids erfaring med "det der virker". Teknikkerne er samlet fra specialister i hele verden, og giver dig evnen til at skabe dybe forandringer hos dig selv og andre.

 • Hvordan du øjeblikkeligt skaber et dybt bånd af tillid med andre
 • 3 "opfattelses positioner" (synsvinkler) som du kan skifte mellem, for at skabe gennembrud og positiv forandring i relationer til andre.
 • En målsætningsmodel, der sikrer succes og cementerer målet (så du ikke spilder kræfter mål, der aldrig bliver til noget).
 • Processen Walt Disney opfandt til at realisere fantastisk kreative ideer, og som stadig bruges på Disney Studios den dag i dag.


Certificering

Alle har mulighed for at blive certificeret den sidste dag. Uddannelsen og certificeringen foregår ud fra internationale standarder. Certifikatet giver adgang til at tage en overbygning af NLP uddannelser hos de fleste andre udbyder.


Antal deltagere:

Max. 15 personer pr. hold

Alle modtager et elektronisk kompendium forud for uddannelsen.

Pris:

134.750 kr. + moms (8.983 kr. pr. deltager ved 15 deltagere)

Virksomheden står selv for lokale og forplejning.


Underviseren:

Mona Lagoni  er uddannet fysioterapeut, og har arbejdet med proces, undervisning og kommunikation for virksomheder det meste af sin karriere. Hun har mere end 20 års erfaring med NLP psykoterapi og hypnose. 

Mona har brugt sin NLP uddannelsen gennem årene til blandt andet værdiafklaringsprocesser, kulturforandring, coaching, terapi og konfliktmægling.

Er du interesseret, kontakt Mona Lagoni, Dansk Arbejdsmiljø og hør nærmere!