Dansk Arbejdsmiljø

Dansk Arbejdsmiljø har rødder fra det tidligere BST med mange års erfaring indenfor arbejdsmiljørådgivning.  

Alle vores konsulenter har mere end 15 års erfaring indenfor hver deres felt.

Vi er kendetegnet ved at have lave driftomkostninger og derfor tilbyder vi vores kunder et højt fagligt niveau til meget fordelagtige priser. 

Hos Dansk Arbejdsmiljø er vi  jordnære og vi møder alle vores kunder med stor respekt. 

Vi er en tryg sparringspartner, når det gælder arbejdsmiljøet. Vi holder os opdateret med den sidste nye viden indenfor arbejdsmiljø.

Mona Lagoni
direktør / Fysio- og psykoterapeut

Sikkerhedskultur, Stressforebyggelse, Samarbejde og Kommunikation, Indretning af arbejdspladser, APV, Årlig Arbejdsmiljødrøftelse, Helbredskontrol mv.

Erfaring med arbejdsmiljørådgivning siden 1997.

Mona er empatisk og skarp til at se sammenhænge i udfordringer og løsninger. Hendes tilgang er helhedsorienteret, Hun formidler respektfuld og har øje for løsninger, der gavner både medarbejdere og virksomhed.

Finn Vange Isager  
MBA/maskinmester

Maskinsikkerhed, Ulykkesforebyggelse, Støj, APV, ATEX, Vejledning til arbejdsmiljøcertificering ISO 450001 mv.

Erfaring med arbejdsmiljørådgivning siden 2004.

Finn er god til at lytte til, hvad virksomheden har brug for og giver gode løsningsforslag, der matcher både problemstilling og virksomhed. Han er en dygtig underviser og formidler godt til alle.

Dansk Arbejdsmiljø arbejder sammen med ArbejdsmiljøEksperten om at tilbyde vores kunder rådgivning indenfor hele viften af arbejdsmiljøspørgsmål. Sammen med Arbejdsmiljøeksperten tilbyder vi autoriseret rådgivning indenfor alle arbejdsmiljøområder. 

Øvrige samarbejdspartnere

Nina Ottesen
Miljørådgiver og indehaver af Dansk LandbrugsMiljø

Miljørådgivning, sparring, ansøgning om miljøgodkendelse, miljøledelse og al øvrigt miljørelateret til landbrug og lodsejere.

 Erfaring med miljølovgivning siden 2000.

Nina er energisk og engageret og hun bruger sin erfaring til at spotte løsninger på komplicerede problemstillinger. Hun er direkte og ligefrem, og så arbejder hun helhedsorienteret og målrettet med miljømyndigheden som medspiller i stedet for modspiller

https://dansklandbrugsmiljo.dk/

vi støtter et sund arbejdsmiljø