NLP Uddannelser

Hvis du ønsker, at få endnu større succes med det, du laver, så er en NLP Coach Practitioner uddannelse et rigtigt godt sted at starte. NLP Coach Practitioner uddannelsen er spækket med kraftfulde værktøjer til kommunikation og forandring. 

Uddannelsen er praktisk orienteret. Du lærer at bruge værktøjerne i trygge rammer, hvor du udforsker og eksperimenterer med dem, så de bliver en del af dig. Vi vægter den personlige læring meget højt.

NLP teknikkerne arbejder med forandring på både det bevidste og ubevidste plan. Derfor er værktøjerne så kraftfulde – der arbejdes altid i en ressourcefuld retning!

Fundamentet i NLP er respekten for det enkelte menneske. Du lærer at arbejde med tingene på en måde, så resultatet bliver i fuld overensstemmelse med den enkeltes værdier.

Uanset om du vil arbejde med personlig forandring eller du ønsker at blive en dygtig kommunikator, som skaber udvikling omkring dig, giver NLP teknikkerne dig en grundlæggende forståelse for, hvad der virker for det enkelte mennesker og hvorfor.

Når du har en NLP Coach Practitioner uddannelse, får alt hvad du lærer efterfølgende om kommunikation og metoder til udvikling større værdi - det bliver mere omsættelig til praksis.

Hvad er NLP

NLP står for: Neuro Lingvistisk Programmering.

NLP er en praktisk lære i, hvordan vi kommunikerer med os selv og med andre, samt hvordan det er muligt at ændre denne kommunikation på både det indre og ydre plan.

NLP er konkrete værktøjer til at undgå konflikter og udvikler en effektiv kommunikation, der støtter den du er, og det du gerne vil, mens du får evne til at støtte andre til det samme.

 

Mål med NLP Uddannelse

  • At skabe grundlag for gode samtaler i alle situationer, hvor kommunikation er en vigtig faktor
  • At slippe begrænsende tanker og overbevisninger
  • At udvikle dit eget potentiale og støtte andre til det samme
  • At motivere og lede dig selv og andre til at sætte mål og nå dem


UDDANNELSE I FLERE NIVEAUER for virksomheder

NLP Kommunikation

2 dage inkl kursusbevis

NLP Coaching

4 dage inkl kursusbevis

 NLP Coach Practitioner

10 dage inkl. certificering på internationalt niveau.